25 Eylül 2009 Cuma

Firdevs Altındaş - Getir Bana Dertlerini E.P. (Tanıtım)


Adapazarı doğumlu. Okul hayatında folklor ve voleybol şampiyonlukları yaşadı. İTÜ matematik mühendisliği 2. sınıftan ayrıldı. Çeşitli el sanatları ve yemek kursları aldı. 1991 – 1992 yıllarında Halk Eğitim Merkezinde el sanatları öğretmenliği yaptı sergi hazırladı.

İlkokul ikinci sınıfta ilk enstrümanı mandolini eline aldı, ortaokulda bağlamayla devam etti. Daha sonra kendi çabalarıyla gitar çalmaya ve sesini kullanmaya yönelik çalışmalarına devam etti. Son on senede; Sakarya MKM, Sakarya Radyocular ve Televizyon Yayıncıları Derneği (RATED) ‘nde gitar dersleri verdi. Şu an Sakarya Beşiktaşlılar Derneğinde Gitar eğitmenliğine devam ediyor. Önemli mekanlarda ekibi ile yaptığı canlı performanslar ile muhtelif anlamda müzik severlere kendini beğendirmiş ve yaşadığı şehir Sakarya başta olmak üzere bir çok kesim tarafından beğenilen ve aranılan solist olmuştur.

İnternet üzerinden yapılan ve Türkiye’nin ünlü müzisyenlerinin jüri üyeliği yaptığı beste yarşmasında “Nusret” ismli bestesiyle ödül aldı. Aynı zamanda kendisi evli ve iki çocuk annesi.
Firdevs Altındaş şu sıralar müzikal yaşantısına üzerinde çalıştığı ilk solo albümünün hazırlıkları ile hızla devam etmektedir.

Prova esnasında kayıt edilerek derlenen, tamamı hücum kayıt olan (Bonus Track: Nusret Hariç) bu kısa albüm, (E.P.) Firdevs Altındaş dinleyenlerine naçizane armağan olarak düşünülmüştür. Beğeneceğinizi umarız. Keyifli dinlemeler. (www.firdevsaltindas.com)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder